Singlereizen tot 35 jaar

Deze reisorganisaties richten zich op jonge alleenreizende vakantiegangers, maar stellen geen gegevens beschikbaar voor onze zoekmodule.

Amorgos Zeilvakanties
Zeilvakanties in de zon

Mambo Reizen
Avontuurlijke vakanties

30+ers kunnen ook terecht bij  Amorgos Zeilvakanties, de singlereizen van Cirkel of de actieve vakanties van Simi-reizen en Crusj, de weekenden en vakantie voor hoger opgeleide singles van VillaVibes en veel reizen die zijn opgenomen onder 35 tot 55 jaar.

Single vakanties tot 35 jaar

Op zoek naar een vakantie met nieuwe ervaringen, leuke ontmoetingen en prettige sfeer? Kijk dan eens naar de zeilreizen van Amorgos Zeilvakanties of Simi-reizen. De details van die reizen zijn niet digitaal beschikbaar en staan daarom niet in de zoekmodule.

VillaVibes organiseert geweldige weekenden en leuke actieve, zeil- en strandvakanties voor jongere, hoger opgeleide singles met indeling naar leeftijd.

Geweldig als je graag internationale vrienden maakt, zijn de reizen voor jonge soloreizigers van Sawadee naar bijvoorbeeld Noord- en Zuid-Amerika en Afrika. Er zijn twee keuzes: tot 26 jaar of tot 38 jaar. 

Vind je het helemaal niet erg dat er ook mensen boven de 35 in de groep zitten? Kijk dan eens naar deze mooie singlereizen.

Tips voor singlereizigers


Waar vinden jonge vrouwen een leuke man?

Tja, dat is een lastige vraag. Tijdens het uitgaan of sporten, bij vrienden, via online dating,op je werk of tijdens een opleiding of een reis, dat zijn de meest voor de hand liggende antwoorden....

Wat verwachten single vrouwen van een date?

Mentoday.nl vroeg aan ruim 1000 jongere single vrouwen wat zij verwachten van een man waarmee zij daten. Dit is hun lijstje: 44% van de single vrouwen wil settelen voor hun 30e. Ruim de...

De ergste openingszinnen

Weekblad Grazia deed onderzoek  naar de ervaringen van singles. Dit zijn de verschrikkelijkste openingszinnen die singlevrouwen signaleerden: Zo, nu is het ijs gebroken (na het laten vallen...

Blunders van vrouwen tijdens eerste date

Volgens onderzoek van weekblad Grazia  heeft 20% van alle vrouwen wel eens een flinke blunder begaan tijdens een eerste afspraak. Dit zijn de meest onhandige. Ik viel van mijn stoel en...

SinglePlus Nieuwsbrief

Vul a.u.b. je voornaam in
Invalid Input
Vul a.u.b. je achternaam in
Kies a.u.b. uw geslacht
Vul a.u.b. je geboortejaar in
Vul a.u.b. je emailadres in
Maak a.u.b. een keuze
Alle rechten voorbehouden © SinglePlus