Over ons

SinglePlus is de VakantieWijzer voor singles en éénoudergezinnen. Het concept van deze VakantieWijzer is ontwikkeld op basis van onderzoek onder singles en alleenstaande ouders. De website wordt onderhouden door TourWise B.V., een gespecialiseerd bureau gevestigd in Breda.

 Het belangrijkste doel van de VakantieWijzers is om het de bezoekers zo gemakkelijk mogelijk om hun ideale vakantie te vinden. Via de VakantieWijzers kunnen reizen worden geselecteerd met behulp van doelgroepgerichte keuzecriteria. Senioren vinden bijvoorbeeld de reisintensiteit en het comfortniveau van belang, singles letten sterk op de leeftijdsgroep en het % alleenreizenden en families zijn geïnteresseerd in strand en speelfaciliteiten. TourWise past iedere VakantieWijzer aan op de wensen en eisen van de doelgroep. De reizen die in de VakantieWijzers zijn opgenomen, worden verzorgd door kwalitatief uitstekende reisorganisaties.

TourWise waarborgt de privacy van de gebruikers van deze website en gaat op een verantwoorde wijze om met hun gegevens. Op het gebruik van de website zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing, die u kunt downloaden door op onderstaande knop te klikken.

TourWise maakt ook VakantieWijzers voor organisaties die hun klanten, leden of bezoekers willen helpen hun ideale reis te vinden via een eigen website of door een VakantieWijzer aan hun website te koppelen.


SinglePlus Nieuwsbrief

Vul a.u.b. je voornaam in
Invalid Input
Vul a.u.b. je achternaam in
Kies a.u.b. uw geslacht
Vul a.u.b. je geboortejaar in
Vul a.u.b. je emailadres in
Maak a.u.b. een keuze
Alle rechten voorbehouden © SinglePlus