Reisorganisaties beoordelingen

De beoordeling van de reisorganisaties voor singlereizen en eenoudervakanties is gebaseerd op meningen van singles en alleenstaande ouders in forums en op reviewsites.

Aktivatours

Aktivatours

Aktivatours.nl bestaat ruim 20 jaar en is specialist in fiets- en wandelreizen binnen Europa (+ Marokko). Bij Aktivatours tref je groepsreizen, singlereizen en familiereizen aan. Iedereen met een... lees meer.

Aktivatours

Aktivatours

Aktivatours.nl bestaat ruim 20 jaar en is specialist in fiets- en wandelreizen binnen Europa (+ Marokko). Bij Aktivatours tref je groepsreizen, singlereizen en familiereizen aan. Iedereen met een normale gezondheid en conditie kan de fiets- en wandelreizen maken.

Er staat wel een aantal negatieve opmerkingen online, maar die betreffen niet de reizen zelf, maar de online communicatie.

Amorgos Zeilvakanties

Amorgos Zeilvakanties

Amorgos is gespecialiseerd in zeilvakanties op basis van individuele aanmeldingen. Je kunt je als single aanmelden (in een single groep of een algemene groep) of als eenoudergezin.Je hoeft niet... lees meer.

Amorgos Zeilvakanties

Amorgos Zeilvakanties

Amorgos is gespecialiseerd in zeilvakanties op basis van individuele aanmeldingen. Je kunt je als single aanmelden (in een single groep of een algemene groep) of als eenoudergezin.Je hoeft niet ervaren te zijn en kunt zeilcursussen volgen. Bestemmingen; Griekenland, Kroatië, Turkije, Caribbean en Nederland. De organisatie werkt met Nederlandse schippers, flottieljeleiders en zeilinstructeurs die zij zelf opleiden. Zij zijn aangesloten bij ANVR & SGR, CFR en CWO.

Er zijn onvoldoende beoordelingen om een kwaliteitsoordeel te geven.

Er zijn nauwelijks klachten over deze organisatie te vinden.

zeilvakantie griekenland

Baobab

Baobab

Al ruim 40 jaar organiseert Baobab actieve rondreizen. Er zijn meer dan honderd bestemmingen in Afrika, Azië, Europa, Midden- en Zuid-Amerika, Midden-Oosten en Noord-Afrika, Noord- en... lees meer.

Baobab

Baobab

Al ruim 40 jaar organiseert Baobab actieve rondreizen. Er zijn meer dan honderd bestemmingen in Afrika, Azië, Europa, Midden- en Zuid-Amerika, Midden-Oosten en Noord-Afrika, Noord- en Zuidpool, Noord-Amerika en Oceanië. De rondreizen variëren in zwaarte en comfort. De reizen zijn gericht op het landschap en natuur, cultuur en bevolking. Als single kun je met een exclusieve reis voor singles meegaan of met een gewone groepsreis. Ook dan zijn er veel alleenreizenden.

Ook als eenoudergezin kun je bij Baobab terecht. Bij de gezinsreizen staan veiligheid en plezier voorop. Zo verblijf je vaak wat langer bij het zwembad of strand en de kinderen zullen leeftijdsgenoten om zich heen hebben.

Baobab staat goed bekend. Opmerkingen gaan over zaken als slecht vervoer en het ontbreken van een NL-talige gids.

Cirkel Vakanties

Cirkel Vakanties

Cirkel Vakanties is gespecialiseerd in niet te dure vakanties voor éénoudergezinnen. De oordelen zijn nogal wisselend. Sommige mensen zijn laaiend enthousiast, maar er zijn ook... lees meer.

Cirkel Vakanties

Cirkel Vakanties

Cirkel Vakanties is gespecialiseerd in niet te dure vakanties voor éénoudergezinnen. De oordelen zijn nogal wisselend. Sommige mensen zijn laaiend enthousiast, maar er zijn ook klachten over de reisbegeleiding, gedoe met het delen van kosten tussen deelnemers en het annuleren van reizen met een vertrekgarantie.

De reizen van Cirkel staan niet in het totaaloverzicht van de reizen, omdat de juiste gegevens niet beschikbaar zijn.

zomer 1 ouder gezinnen

Club Med

Club Med

Club Med, bekend om zijn goede en luxe all inclusive reizen, zijn sterk in familiereizen en ideaal voor eenoudergezinnen. Zo bieden ze speciale programma’s voor kinderen van 4 t/m 23 maanden,... lees meer.

Club Med

Club Med

Club Med, bekend om zijn goede en luxe all inclusive reizen, zijn sterk in familiereizen en ideaal voor eenoudergezinnen. Zo bieden ze speciale programma’s voor kinderen van 4 t/m 23 maanden, 2 t/m 3 jaar, 4 t/m 10 jaar en 11 t/m 17 jaar aan. Je hebt dus tijd voor jezelf.

Voor singles is interessant dat er veel georganiseerde activiteiten zijn en dat er gegeten wordt aan lange tafels, zodat je altijd gezelschap hebt. Daarnaast kun je deelnemen aan luxe rondreizen in kleine internationale groepen (tot 24 mensen).
Opmerking, kan als prijzig worden ervaren.

Kinderen onder 6 jaar gratis

Crusj

Crusj

Crusj organiseert vakanties voor hoger opgeleide singles. Tijdens je vakantie met Crusj draait alles om het ontmoeten van nieuwe vrienden. De reizen zijn opgedeeld in twee... lees meer.

Crusj

Crusj

Crusj organiseert vakanties voor hoger opgeleide singles. Tijdens je vakantie met Crusj draait alles om het ontmoeten van nieuwe vrienden. De reizen zijn opgedeeld in twee leeftijdscategorieën: 25 tot 50 jaar en 45 tot 65 jaar. Een leuke diversiteit aan reizen: yoga, tennis, strand, rondreizen...

De Jong Intra Vakanties

De Jong Intra Vakanties

Een reisorganisatie met een breed aanbod aan vliegvakanties, busreizen en cruises binnen en buiten Europa. In deze VakantieWijzer zijn. De Jong Intra staat traditioneel bekend om busexcursie- en... lees meer.

De Jong Intra Vakanties

De Jong Intra Vakanties

Een reisorganisatie met een breed aanbod aan vliegvakanties, busreizen en cruises binnen en buiten Europa. In deze VakantieWijzer zijn. De Jong Intra staat traditioneel bekend om busexcursie- en rondreizen, die uitstekend geschikt zijn voor 55+ers.

De Jong Intra Vakanties krijgt meestal goede tot uitstekende beoordelingen. Klachten gaan over heel verschillende onderwerpen, van tegenvallende hotels tot geannuleerde rondreizen.

Djoser

Djoser

Met 30 jaar ervaring biedt Djoser reizen aan met een actief en avontuurlijk karakter. Hierbij staat de cultuur en natuur centraal en zie je meer dan alleen de begaande paden. Naast de standaard... lees meer.

Djoser

Djoser

Met 30 jaar ervaring biedt Djoser reizen aan met een actief en avontuurlijk karakter. Hierbij staat de cultuur en natuur centraal en zie je meer dan alleen de begaande paden. Naast de standaard groepsreizen biedt Djoser ook specifieke single- en familiereizen aan (Djoser Junior). Singles delen een tweepersoonskamer met iemand van hetzelfde geslacht. Ook kun je aangeven dat je een eigen kamer of tent wilt.
Bij de familiereizen zijn kinderen van alle leeftijden welkom en er zijn ook specifieke reizen voor 10-15 en 16-jarige.

De reizen zijn goed, wel valt op dat eventuele klachten niet altijd goed worden opgepakt.

Dynamic Holland

Dynamic Holland

Dynamic Holland organiseert al vele jaren wintersportreizen voor 30+ singles en eenoudergezinnen naar Oostenrijk, Frankrijk en zelfs Japan. Het aanbod is niet breed en daardoor zijn er niet veel... lees meer.

Dynamic Holland

Dynamic Holland

Dynamic Holland organiseert al vele jaren wintersportreizen voor 30+ singles en eenoudergezinnen naar Oostenrijk, Frankrijk en zelfs Japan. Het aanbod is niet breed en daardoor zijn er niet veel beoordelingen te vinden, maar de handvol reacties is positief. Twee andere merken van deze organisatie zijn SingleSnow en SingleSun (zie hieronder).

Estivant

Estivant

Estivant is specialist op het gebied van niet al te dure eenoudervakanties. Je gaat meestal per touringcar naar een bestemming in Europa en verblijft in een huis, op een camping of (familie)hotel.... lees meer.

Estivant

Estivant

Estivant is specialist op het gebied van niet al te dure eenoudervakanties. Je gaat meestal per touringcar naar een bestemming in Europa en verblijft in een huis, op een camping of (familie)hotel. Voor de allerkleinsten tot 4 jaar zijn er speciale Benjaminweken. In de kerst- en voorjaarsvakantie biedt Estivant wintersportreizen aan.

Estivant organiseert tegenwoordig ook singlevakanties voor groepen tot 26 mensen. Ze hanteren daarbij de leeftijdsgroepen 25-39, 30-49, 35-55 en 40-69 jaar. Singlevakanties zijn vaker per vliegtuig. Het zijn strandvakanties, watersportreizen, weekendjes weg, wandelvakanties en andere actieve vakanties.

Er zijn niet al te veel beoordelingen te vinden online. De gemiddelde score is goed.

FOX vakanties

FOX vakanties

FOX, verre reizen van de ANWB, heeft 20 jaar ervaring op het gebied van comfortabele rondreizen gericht op cultuur, natuur en avontuur met de nodige luxe. Je kunt met koffers reizen, deze worden... lees meer.

FOX vakanties

FOX vakanties

FOX, verre reizen van de ANWB, heeft 20 jaar ervaring op het gebied van comfortabele rondreizen gericht op cultuur, natuur en avontuur met de nodige luxe. Je kunt met koffers reizen, deze worden voor je vervoerd en je verblijft in drie- en viersterrenhotels. Fox biedt zowel single- als gemengde familiereizen aan.

Groepsreizen voor singles: de reis, de ervaring en beleving staan centraal, maar in een singlegroep georganiseerd. Voor vertrek kun je via het forum al met elkaar in contact komen.

Familierondreizen: comfortabel reizen in kleinere groepen, afgestemd op kinderen vanaf 4 jaar met verblijf in kindvriendelijke hotels en kortere reisafstanden waar mogelijk.

De reizen zijn heel goed, klachten worden alleen niet altijd adequaat opgepakt.

Single maar niet alleen

Goed Idee Reizen

Goed Idee Reizen

Goed Idee Reizen is een christelijke reisorganisatie die zich speciaal richt op ‘50+ers'. Voor alleengaanden worden bus- en vliegreizen georganiseerd naar bestemmingen in Europa. Er zijn... lees meer.

Goed Idee Reizen

Goed Idee Reizen

Goed Idee Reizen is een christelijke reisorganisatie die zich speciaal richt op ‘50+ers'. Voor alleengaanden worden bus- en vliegreizen georganiseerd naar bestemmingen in Europa.

Er zijn niet zoveel beoordelingen, maar de meeste zijn positief.

Koning Aap

Koning Aap

Koning Aap biedt groepsreizen aan voor mensen die op zoek zijn naar unieke en authentieke ervaringen. Het zijn reizen in kleinere groepen met niet al te veel luxe. Bij de familiereizen kun je per... lees meer.

Koning Aap

Koning Aap

Koning Aap biedt groepsreizen aan voor mensen die op zoek zijn naar unieke en authentieke ervaringen. Het zijn reizen in kleinere groepen met niet al te veel luxe. Bij de familiereizen kun je per leeftijdsgroep zoeken. De reizen gaan naar Afrika, Azië, Oost-Europa, Midden-Oosten, en Latijns-Amerika.

De meningen van reizigers zijn nogal wisselend. Veel reizen zijn schitterend, maar ook wordt er regelmatig geklaagd over slechte busjes, onprettige hotels en veel te intensieve reisschema's.

Koningaap - Groepsreizen en Familiereizen

Kras

Kras

Kras vakanties biedt scherp geprijsde reizen aan voor zowel zomer- als wintervakanties. Kras Singlereizen zijn er voor twee leeftijdsgroepen; 30-45 jaar en 40-55 jaar. Voor alleenstaande ouderen... lees meer.

Kras

Kras

Kras vakanties biedt scherp geprijsde reizen aan voor zowel zomer- als wintervakanties. Kras Singlereizen zijn er voor twee leeftijdsgroepen; 30-45 jaar en 40-55 jaar. Voor alleenstaande ouderen zijn er gemengde seniorenreizen. Bij Kras boek je zowel goedkope zon- en strandvakanties naar het Middellandse Zeegebied als rondreizen naar verre bestemmingen. Ook biedt Kras Kerst- en Nieuwjaarsreizen aan. De chauffeur is vaak ook de reisleider.

De reizen op zich zijn meestal prima, maar als er iets mis gaat, lijkt Kras dat vaak niet goed op te vangen.

Maris Life

Maris Life

Maris Life is gespecialiseerd in eenouderreizen naar (vooral) zonbestemmingen. Ook zijn er reizen in Nederland. De organisatie is gelieerd aan het bekende Corendon. Er zijn nog niet veel... lees meer.

Maris Life

Maris Life

Maris Life is gespecialiseerd in eenouderreizen naar (vooral) zonbestemmingen. Ook zijn er reizen in Nederland. De organisatie is gelieerd aan het bekende Corendon.

Er zijn nog niet veel reviews, omdat de organisatie pas in 2016 is gestart. Wat we konden vinden is uiterst positief.

OAD

OAD

OAD biedt busreizen, rondreizen, muziekreizen, kerstreizen en stedentrips in gemengde groepen. Ook zijn er reizen in de luxe, wat kleinere Excellent-bussen. De organisatie is zeer bekend onder de... lees meer.

OAD

OAD

OAD biedt busreizen, rondreizen, muziekreizen, kerstreizen en stedentrips in gemengde groepen. Ook zijn er reizen in de luxe, wat kleinere Excellent-bussen. De organisatie is zeer bekend onder de doelgroep 55+ers.

De meeste recensies zijn positief, in de klachten is geen duidelijk patroon te ontdekken.

Sawadee

Sawadee

Al 34 jaar specialiseert Sawadee zich in actieve en avontuurlijke groepsreizen. Het reisprogramma bestaat uit ruim 124 bijzondere reizen naar bestemmingen in Afrika, Azië, Europa, Midden- en... lees meer.

Sawadee

Sawadee

Al 34 jaar specialiseert Sawadee zich in actieve en avontuurlijke groepsreizen. Het reisprogramma bestaat uit ruim 124 bijzondere reizen naar bestemmingen in Afrika, Azië, Europa, Midden- en Zuid-Amerika Midden-Oosten en Noord-Afrika. Reizen met Sawadee betekent reizen met veel individuele vrijheid in kleine groepen met deskundige reisbegeleiding langs bijzondere en uitgebalanceerde routes.

Sawadee biedt naast de standaardreizen ook “familieavontuur” reizen en singlereizen aan.

De reizen zijn prima georganiseerd. Klachten worden in regel goed opgepakt.

Shoestring

Shoestring

Shoestring biedt relatief voordelige groepsreizen naar 47 bestemmingen over alle continenten en hebben 81 single reizen in hun assortiment. Shoestring gaat uit van het vijheid-blijheid principe.... lees meer.

Shoestring

Shoestring

Shoestring biedt relatief voordelige groepsreizen naar 47 bestemmingen over alle continenten en hebben 81 single reizen in hun assortiment. Shoestring gaat uit van het vijheid-blijheid principe. Zij laten je zoveel mogelijk de vrijheid om te gaan en staan waar je wil, maar zorgen ervoor dat de reis gladjes verloopt. Het aanbod varieert van kampeerreizen in Afrika tot trekking- en boottochten in bijvoorbeeld Nepal en de Sunda eilanden of een relaxte rondreis in Costa Rica. Shoestring biedt de mogelijkheid om virtueel met elkaar in contact te komen voordat de reis is vertrokken.

De meeste reizigers zijn positief. Informatievoorziening als er iets onverwachts gebeurd (staking of natuurramp) tijdens de vakantie laat te wensen over. Shoestring reageert dan niet adequaat en snel. Hetzelfde geldt als er een klacht is.

Shoestring - Singlereizen

SingleSnow

SingleSnow

SingleSnow organiseert geheel verzorgde wintersportreizen voor singles tot 35 jaar. De organisatie is onderdeel van Dynamic Holland, een organisatie met ruime ervaring. Omdat het merk SingleSnow... lees meer.

SingleSnow

SingleSnow

SingleSnow organiseert geheel verzorgde wintersportreizen voor singles tot 35 jaar. De organisatie is onderdeel van Dynamic Holland, een organisatie met ruime ervaring. Omdat het merk SingleSnow nog niet lang op de markt is, zijn er nog nauwelijks beoordelingen.

SingleSun

SingleSun

SingleSnow organiseert actieve groepsreizen voor singles tot 35 jaar. Denk aan zeilen in Portugal, eilandhoppen in Nederland of een tocht door Canada. De organisatie is onderdeel van Dynamic... lees meer.

SingleSun

SingleSun

SingleSnow organiseert actieve groepsreizen voor singles tot 35 jaar. Denk aan zeilen in Portugal, eilandhoppen in Nederland of een tocht door Canada. De organisatie is onderdeel van Dynamic Holland, een organisatie met ruime ervaring. Er zijn nauwelijks beoordelingen te vinden.

SNP Natuurreizen

SNP Natuurreizen

SNP Natuurreizen van de ANWB is gericht op natuur en cultuurreizen en biedt rondreizen, wandelvakanties, fietsvakanties, gezinsvakanties, themareizen, winterreizen, Bed&2Do en maatwerk aan over... lees meer.

SNP Natuurreizen

SNP Natuurreizen

SNP Natuurreizen van de ANWB is gericht op natuur en cultuurreizen en biedt rondreizen, wandelvakanties, fietsvakanties, gezinsvakanties, themareizen, winterreizen, Bed&2Do en maatwerk aan over de gehele wereld, incl. (Ant)arctische gebieden. De reisgezelschappen zijn klein met deskundige begeleiding.

De gezinsvakanties bieden verschillende type vakanties (zoals ezeltochten, verre reizen, etc) die duidelijk worden weergegeven. Er zijn geen speciale reizen te vinden voor eenoudergezinnen of singles, maar er gaan voldoende singles mee met de groepsreizen.

Over de groepsreizen zijn de klanten van SNP zeer tevreden.

SNP Natuurreizen

Stip Reizen

Stip Reizen

Stip reizen biedt gemengde groepsreizen tegen meestal een zeer aantrekkelijke prijs. Ook vind je op de website cruises tegen een redelijke prijs, maar het is lastig om specifieke informatie te... lees meer.

Stip Reizen

Stip Reizen

Stip reizen biedt gemengde groepsreizen tegen meestal een zeer aantrekkelijke prijs. Ook vind je op de website cruises tegen een redelijke prijs, maar het is lastig om specifieke informatie te krijgen over mogelijkheden voor singles.

De oordelen over deze reisorganisatie zijn wisselend, maar over de groepsreizen zijn de meeste reizigers tevreden.

Tenzing Travel

Tenzing Travel

Tenzing (voorheen Kuoni) organiseert voornamelijk individuele reizen, maar ook enkele buitengewoon mooie gemengde groepsreizen. Dat is vaak in internationaal gezelschap. De reizen zijn stevig... lees meer.

Tenzing Travel

Tenzing Travel

Tenzing (voorheen Kuoni) organiseert voornamelijk individuele reizen, maar ook enkele buitengewoon mooie gemengde groepsreizen. Dat is vaak in internationaal gezelschap. De reizen zijn stevig geprijsd.

De tevredenheid van de klanten over de reizen is goed, maar bij problemen laat de reisorganisatie wel eens wat steken vallen.

Tenzing Travel

TUI - Suneo Club

TUI - Suneo Club

Suneo Club is een all inclusive concept van de bekende reisorganisatie TUI. waarbij betaalbaarheid gecombineerd wordt met veel service. Alle activiteiten en het entertainment zijn bij de prijs... lees meer.

TUI - Suneo Club

TUI - Suneo Club

Suneo Club is een all inclusive concept van de bekende reisorganisatie TUI. waarbij betaalbaarheid gecombineerd wordt met veel service. Alle activiteiten en het entertainment zijn bij de prijs inbegrepen. Ideaal voor single papa's en mama's: als de kinderen bezig zijn, heb jij even de tijd voor jezelf.

SUNEO CLUB


SinglePlus Nieuwsbrief

Vul a.u.b. je voornaam in
Invalid Input
Vul a.u.b. je achternaam in
Kies a.u.b. uw geslacht
Vul a.u.b. je geboortejaar in
Vul a.u.b. je emailadres in
Maak a.u.b. een keuze
Alle rechten voorbehouden ┬ę SinglePlus