Reisorganisaties beoordelingen

De beoordeling van de reisorganisaties voor singlereizen en eenoudervakanties is gebaseerd op meningen van singles en alleenstaande ouders in forums en op reviewsites.

Amorgos Zeilvakanties

Amorgos Zeilvakanties

Amorgos is gespecialiseerd in zeilvakanties op basis van individuele aanmeldingen. Je kunt je als single aanmelden (in een single groep of een algemene groep) of als eenoudergezin.Je hoeft niet... lees meer.

Amorgos Zeilvakanties

Amorgos Zeilvakanties

Amorgos is gespecialiseerd in zeilvakanties op basis van individuele aanmeldingen. Je kunt je als single aanmelden (in een single groep of een algemene groep) of als eenoudergezin.Je hoeft niet ervaren te zijn en kunt zeilcursussen volgen. Bestemmingen; Griekenland, Kroatië, Turkije, Caribbean en Nederland. De organisatie werkt met Nederlandse schippers, flottieljeleiders en zeilinstructeurs die zij zelf opleiden. Zij zijn aangesloten bij ANVR & SGR, CFR en CWO.

Er zijn onvoldoende beoordelingen om een kwaliteitsoordeel te geven.

Er zijn nauwelijks klachten over deze organisatie te vinden.

zeilvakantie griekenland

Crusj

Crusj

Crusj organiseert vakanties voor hoger opgeleide singles. Tijdens je vakantie met Crusj draait alles om het ontmoeten van nieuwe vrienden. De reizen zijn opgedeeld in twee... lees meer.

Crusj

Crusj

Crusj organiseert vakanties voor hoger opgeleide singles. Tijdens je vakantie met Crusj draait alles om het ontmoeten van nieuwe vrienden. De reizen zijn opgedeeld in twee leeftijdscategorieën: 25 tot 50 jaar en 45 tot 65 jaar. Een leuke diversiteit aan reizen: yoga, tennis, strand, rondreizen...

De Jong Intra Vakanties

De Jong Intra Vakanties

Een reisorganisatie met een breed aanbod aan vliegvakanties, busreizen en cruises binnen en buiten Europa. In deze VakantieWijzer zijn. De Jong Intra staat traditioneel bekend om busexcursie- en... lees meer.

De Jong Intra Vakanties

De Jong Intra Vakanties

Een reisorganisatie met een breed aanbod aan vliegvakanties, busreizen en cruises binnen en buiten Europa. In deze VakantieWijzer zijn. De Jong Intra staat traditioneel bekend om busexcursie- en rondreizen, die uitstekend geschikt zijn voor 55+ers.

De Jong Intra Vakanties krijgt meestal goede tot uitstekende beoordelingen. Klachten gaan over heel verschillende onderwerpen, van tegenvallende hotels tot geannuleerde rondreizen.

Djoser

Djoser

Met 30 jaar ervaring biedt Djoser reizen aan met een actief en avontuurlijk karakter. Hierbij staat de cultuur en natuur centraal en zie je meer dan alleen de begaande paden. Naast de standaard... lees meer.

Djoser

Djoser

Met 30 jaar ervaring biedt Djoser reizen aan met een actief en avontuurlijk karakter. Hierbij staat de cultuur en natuur centraal en zie je meer dan alleen de begaande paden. Naast de standaard groepsreizen biedt Djoser ook specifieke single- en familiereizen aan (Djoser Junior). Singles delen een tweepersoonskamer met iemand van hetzelfde geslacht. Ook kun je aangeven dat je een eigen kamer of tent wilt.
Bij de familiereizen zijn kinderen van alle leeftijden welkom en er zijn ook specifieke reizen voor 10-15 en 16-jarige.

De reizen zijn goed, wel valt op dat eventuele klachten niet altijd goed worden opgepakt.

Estivant

Estivant

Estivant is specialist op het gebied van niet al te dure eenoudervakanties, maar biedt ook singlereizen aan. Je gaat meestal per touringcar naar een bestemming in Europa en verblijft in een huis,... lees meer.

Estivant

Estivant

Estivant is specialist op het gebied van niet al te dure eenoudervakanties, maar biedt ook singlereizen aan. Je gaat meestal per touringcar naar een bestemming in Europa en verblijft in een huis, op een camping of (familie)hotel. Voor de allerkleinsten tot 4 jaar zijn er speciale Benjaminweken. In de kerst- en voorjaarsvakantie biedt Estivant wintersportreizen aan.

Estivant organiseert tegenwoordig ook singlevakanties voor groepen tot 26 mensen. Ze hanteren daarbij de leeftijdsgroepen 25-39, 30-49, 35-55 en 40-69 jaar. Singlevakanties zijn vaker per vliegtuig. Het zijn strandvakanties, watersportreizen, weekendjes weg, wandelvakanties en andere actieve vakanties.

Er zijn niet al te veel beoordelingen te vinden online. De gemiddelde score is goed.

Eye4cycling

Eye4cycling

Eye4cycling is een relatief jonge aanbieder, maar eigenaar Raymond Bouwer is sinds 2009 bezig met het bedenken en organiseren van fietsvakanties. Ze bieden een handvol fiets- en wandelvakanties in... lees meer.

Eye4cycling

Eye4cycling

Eye4cycling is een relatief jonge aanbieder, maar eigenaar Raymond Bouwer is sinds 2009 bezig met het bedenken en organiseren van fietsvakanties. Ze bieden een handvol fiets- en wandelvakanties in groepsverband aan naar originele bestemmingen.

Fietsvakanties

Fital

Fital

Fitál Vakanties organiseert al zo'n 20 jaar actieve vakanties voor 45+er die gezondheid bezig willen zijn. Voor singles zijn de fiets- en wandelvakanties met groepsbegeleiding interessant. lees meer.

Fital

Fital

Fitál Vakanties organiseert al zo'n 20 jaar actieve vakanties voor 45+er die gezondheid bezig willen zijn. Voor singles zijn de fiets- en wandelvakanties met groepsbegeleiding interessant.

Flowtrack

Flowtrack

Flowtrack is een Belgische aanbieder en organiseert actieve vakanties voor jongeren en families. Denk aan surfen en glamping in Biscarosse en wintersportvakanties. lees meer.

Flowtrack

Flowtrack

Flowtrack is een Belgische aanbieder en organiseert actieve vakanties voor jongeren en families. Denk aan surfen en glamping in Biscarosse en wintersportvakanties.

Flowtrack summer

FOX vakanties

FOX vakanties

FOX, verre reizen van de ANWB, heeft 25 jaar ervaring op het gebied van comfortabele rondreizen gericht op cultuur, natuur en avontuur met de nodige luxe. Je kunt met koffers reizen, deze worden... lees meer.

FOX vakanties

FOX vakanties

FOX, verre reizen van de ANWB, heeft 25 jaar ervaring op het gebied van comfortabele rondreizen gericht op cultuur, natuur en avontuur met de nodige luxe. Je kunt met koffers reizen, deze worden voor je vervoerd en je verblijft in drie- en viersterrenhotels. Fox biedt zowel single- als gemengde familiereizen aan. Dat doen ze tegenwoordig volledig onder het label ANWB Reizen.

Groepsreizen voor singles: de reis, de ervaring en beleving staan centraal, maar in een singlegroep georganiseerd. Voor vertrek kun je via het forum al met elkaar in contact komen.

Familierondreizen: comfortabel reizen in kleinere groepen, afgestemd op kinderen vanaf 4 jaar met verblijf in kindvriendelijke hotels en kortere reisafstanden waar mogelijk.

De reizen zijn heel goed, klachten worden alleen niet altijd adequaat opgepakt.

Single maar niet alleen

Goed Idee Reizen

Goed Idee Reizen

Goed Idee Reizen is een christelijke reisorganisatie die zich speciaal richt op ‘50+ers'. De organisatie biedt tegenwoordig de reizen aan onder het TUI-label. Er zijn niet zoveel... lees meer.

Goed Idee Reizen

Goed Idee Reizen

Goed Idee Reizen is een christelijke reisorganisatie die zich speciaal richt op ‘50+ers'. De organisatie biedt tegenwoordig de reizen aan onder het TUI-label.

Er zijn niet zoveel beoordelingen, maar de meeste zijn positief.

Koning Aap

Koning Aap

Koning Aap biedt groepsreizen aan voor mensen die op zoek zijn naar unieke en authentieke ervaringen. Het zijn reizen in kleinere groepen met niet al te veel luxe. Bij de familiereizen kun je per... lees meer.

Koning Aap

Koning Aap

Koning Aap biedt groepsreizen aan voor mensen die op zoek zijn naar unieke en authentieke ervaringen. Het zijn reizen in kleinere groepen met niet al te veel luxe. Bij de familiereizen kun je per leeftijdsgroep zoeken. De reizen gaan naar Afrika, Azië, Oost-Europa, Midden-Oosten, en Latijns-Amerika.

De meningen van reizigers zijn nogal wisselend. Veel reizen zijn schitterend, maar ook wordt er regelmatig geklaagd over slechte busjes, onprettige hotels en veel te intensieve reisschema's.

Koningaap - Groepsreizen en Familiereizen

Kras

Kras

Kras vakanties biedt scherp geprijsde reizen aan voor zowel zomer- als wintervakanties. Kras Singlereizen zijn er voor meerdere leeftijdsgroepen, zoals 30-45 jaar en 40-55 jaar. Alleenstaande... lees meer.

Kras

Kras

Kras vakanties biedt scherp geprijsde reizen aan voor zowel zomer- als wintervakanties. Kras Singlereizen zijn er voor meerdere leeftijdsgroepen, zoals 30-45 jaar en 40-55 jaar. Alleenstaande ouderen gaan vooral mee met de gemengde groepsreizen. Ook biedt Kras Kerst- en Nieuwjaarsreizen aan. De chauffeur is vaak ook de reisleider.

Kras publiceert de reizen tegenwoordig onder het label TUI.

OAD

OAD

OAD biedt busreizen, rondreizen, muziekreizen, kerstreizen en stedentrips in gemengde groepen. Ook zijn er reizen in de luxe, wat kleinere Excellent-bussen. De organisatie is zeer bekend onder de... lees meer.

OAD

OAD

OAD biedt busreizen, rondreizen, muziekreizen, kerstreizen en stedentrips in gemengde groepen. Ook zijn er reizen in de luxe, wat kleinere Excellent-bussen. De organisatie is zeer bekend onder de doelgroep 55+ers.

De meeste recensies zijn positief, in de klachten is geen duidelijk patroon te ontdekken.

Sailing2gether

Sailing2gether

Sailing2gether biedt zeilreizen aan waar je je als single voor kunt aanmelden. Er zijn ook zeil- en fietsvakanties en reizen voor sportieve zeilers. Sailing2Gether heeft (nog) geen online... lees meer.

Sailing2gether

Sailing2gether

Sailing2gether biedt zeilreizen aan waar je je als single voor kunt aanmelden. Er zijn ook zeil- en fietsvakanties en reizen voor sportieve zeilers.

Sailing2Gether heeft (nog) geen online beoordelingen.

Sawadee

Sawadee

Al 34 jaar specialiseert Sawadee zich in actieve en avontuurlijke groepsreizen. Het reisprogramma bestaat uit ruim 124 bijzondere reizen naar bestemmingen in Afrika, Azië, Europa, Midden- en... lees meer.

Sawadee

Sawadee

Al 34 jaar specialiseert Sawadee zich in actieve en avontuurlijke groepsreizen. Het reisprogramma bestaat uit ruim 124 bijzondere reizen naar bestemmingen in Afrika, Azië, Europa, Midden- en Zuid-Amerika Midden-Oosten en Noord-Afrika. Reizen met Sawadee betekent reizen met veel individuele vrijheid in kleine groepen met deskundige reisbegeleiding langs bijzondere en uitgebalanceerde routes.

Sawadee biedt naast de standaardreizen ook “familieavontuur” reizen en singlereizen aan.

De reizen zijn prima georganiseerd. Klachten worden in regel goed opgepakt.

Shoestring

Shoestring

Shoestring biedt relatief voordelige groepsreizen naar bestemmingen over alle continenten. Ze hebben relatief veel single reizen in hun assortiment. Shoestring gaat uit van het vrijheid-blijheid... lees meer.

Shoestring

Shoestring

Shoestring biedt relatief voordelige groepsreizen naar bestemmingen over alle continenten. Ze hebben relatief veel single reizen in hun assortiment. Shoestring gaat uit van het vrijheid-blijheid principe. Zij laten je zoveel mogelijk de vrijheid om te gaan en staan waar je wil, maar zorgen ervoor dat de reis gladjes verloopt. Het aanbod varieert van kampeerreizen in Afrika tot trekking- en boottochten in bijvoorbeeld Nepal en de Sunda eilanden of een relaxte rondreis in Costa Rica. Shoestring biedt de mogelijkheid om virtueel met elkaar in contact te komen voordat de reis is vertrokken.

De meeste reizigers zijn positief. Informatievoorziening als er iets onverwachts gebeurd (staking of natuurramp) tijdens de vakantie laat te wensen over. Shoestring reageert dan niet adequaat en snel. Hetzelfde geldt als er een klacht is.

Shoestring - Singlereizen

Simi Reizen

Simi Reizen

Simi Reizen biedt reizen aan voor mensen van 18 tot 39 jaar. De reizen zijn groepsreizen waar het grootste deel van de reizigers solo reist. Zo reis je met mensen van je eigen leeftijd de wereld over. lees meer.

Simi Reizen

Simi Reizen

Simi Reizen biedt reizen aan voor mensen van 18 tot 39 jaar. De reizen zijn groepsreizen waar het grootste deel van de reizigers solo reist. Zo reis je met mensen van je eigen leeftijd de wereld over.

SNP Natuurreizen

SNP Natuurreizen

SNP Natuurreizen van de ANWB is gericht op natuur en cultuurreizen en biedt rondreizen, wandelvakanties, fietsvakanties, gezinsvakanties, themareizen, winterreizen, Bed&2Do en maatwerk aan over... lees meer.

SNP Natuurreizen

SNP Natuurreizen

SNP Natuurreizen van de ANWB is gericht op natuur en cultuurreizen en biedt rondreizen, wandelvakanties, fietsvakanties, gezinsvakanties, themareizen, winterreizen, Bed&2Do en maatwerk aan over de gehele wereld, incl. (Ant)arctische gebieden. De reisgezelschappen zijn klein met deskundige begeleiding.

De gezinsvakanties bieden verschillende type vakanties (zoals ezeltochten, verre reizen, etc) die duidelijk worden weergegeven. Er zijn geen speciale reizen te vinden voor eenoudergezinnen of singles, maar er gaan voldoende singles mee met de groepsreizen.

Over de groepsreizen zijn de klanten van SNP zeer tevreden.

SNP Natuurreizen

SRC Reizen

SRC Reizen

SRC Reizen staat bekend om culturele (gemengde) groepsreizen waarbij aandacht is voor het unieke van een bestemming. Door de enthousiaste verhalen van de reisleiders en gidsen komt de cultuur... lees meer.

SRC Reizen

SRC Reizen

SRC Reizen staat bekend om culturele (gemengde) groepsreizen waarbij aandacht is voor het unieke van een bestemming. Door de enthousiaste verhalen van de reisleiders en gidsen komt de cultuur écht tot leven. Er zijn bijvoorbeeld kunstreizen, muziekreizen en literaire reizen.

In het algemeen zijn de reizigers dik tevreden met de reisbegeleiding, er zijn soms opmerkingen over de prijs van de reis in verhouding tot de kwaliteit van de hotels.

Stip Reizen

Stip Reizen

Stip reizen biedt gemengde groepsreizen tegen meestal een zeer aantrekkelijke prijs. Ook vind je op de website cruises tegen een redelijke prijs, maar het is lastig om specifieke informatie te... lees meer.

Stip Reizen

Stip Reizen

Stip reizen biedt gemengde groepsreizen tegen meestal een zeer aantrekkelijke prijs. Ook vind je op de website cruises tegen een redelijke prijs, maar het is lastig om specifieke informatie te krijgen over mogelijkheden voor singles.

De oordelen over deze reisorganisatie zijn wisselend, maar over de groepsreizen zijn de meeste reizigers tevreden.

Tenzing Travel

Tenzing Travel

Tenzing (voorheen Kuoni) organiseert voornamelijk individuele reizen, maar onder het merk Travelnauts ook familiereizen. De tevredenheid van de klanten over de reizen is goed, maar bij... lees meer.

Tenzing Travel

Tenzing Travel

Tenzing (voorheen Kuoni) organiseert voornamelijk individuele reizen, maar onder het merk Travelnauts ook familiereizen.

De tevredenheid van de klanten over de reizen is goed, maar bij problemen laat de reisorganisatie wel eens wat steken vallen.

Tenzing Travel

TUI - Clubs

TUI - Clubs

De bekende reisorganisatie TUI biedt verschillende typen clubvakanties met activiteiten voor kinderen en voor ouders. Hoewel je dan niet met andere singles reist, kan dat wel een lekkere ontspannen... lees meer.

TUI - Clubs

TUI - Clubs

De bekende reisorganisatie TUI biedt verschillende typen clubvakanties met activiteiten voor kinderen en voor ouders. Hoewel je dan niet met andere singles reist, kan dat wel een lekkere ontspannen vakantie met voldoende aanspraak opleveren. Enkele merken zijn Club Robinson, TUI Magic Life en TUI Suneo, waar betaalbaarheid gecombineerd wordt met veel service. Alle activiteiten en het entertainment zijn bij de prijs inbegrepen. Ideaal voor single papa's en mama's: als de kinderen bezig zijn, heb jij even de tijd voor jezelf.

TUI - Singlereizen

TUI - Singlereizen

De bekende reisorganisatie TUI biedt veel verschillende singlereizen aan: van wandel- en fietsweekenden tot mooie groepsreizen. De reizen zijn goedverzorgd en voorzien van een tevredenheidsscore en... lees meer.

TUI - Singlereizen

TUI - Singlereizen

De bekende reisorganisatie TUI biedt veel verschillende singlereizen aan: van wandel- en fietsweekenden tot mooie groepsreizen. De reizen zijn goedverzorgd en voorzien van een tevredenheidsscore en teksbeoordelingen. Je kunt daardoor goed zien waar je aan toe bent.

Villa Vibes

Villa Vibes

Villa Vibes biedt al meer dan 20 jaar singlereizen voor hoger opgeleiden. Er is een ruime keuze: van kortere vakanties en weekenden in Nederland tot leuke reizen naar bijvoorbeeld Griekenland en... lees meer.

Villa Vibes

Villa Vibes

Villa Vibes biedt al meer dan 20 jaar singlereizen voor hoger opgeleiden. Er is een ruime keuze: van kortere vakanties en weekenden in Nederland tot leuke reizen naar bijvoorbeeld Griekenland en Kroatië. Naast strandvakanties zijn er actieve reizen. De reizen zijn ingedeeld naar leeftijdsgroep.

De reizigers zijn erg enthousiast over de gezelligheid en het aanbod.

Voigt Travel

Voigt Travel

Voigt Travel is al decennia lang dé specialist op het gebied van reizen naar het noorden van Europa. Ze organiseren reizen met veel aandacht voor de natuur en cultuur. Ze organiseren in de... lees meer.

Voigt Travel

Voigt Travel

Voigt Travel is al decennia lang dé specialist op het gebied van reizen naar het noorden van Europa. Ze organiseren reizen met veel aandacht voor de natuur en cultuur. Ze organiseren in de zomer en winter gemengde groepsreizen en individuele gezinsreizen naar Finland, Noorwegen, Zweden en IJsland.

De reviews van reizigers zijn erg positief.


SinglePlus Nieuwsbrief

Vul a.u.b. je voornaam in
Invalid Input
Vul a.u.b. je achternaam in
Kies a.u.b. uw geslacht
Vul a.u.b. je geboortejaar in
Vul a.u.b. je emailadres in
Maak a.u.b. een keuze
Alle rechten voorbehouden ┬ę SinglePlus