Alleen op reis? Zeilen is superontspannen

Met een drankje in je hand, lig je te zonnen op het bovendek. De kust glijdt langzaam voorbij. Zo meteen leggen jullie aan en kun je een frisse duik nemen in zee. De kok begint aan het avondeten: verse vis, tomaten, brood, heerlijke olijfolie... Of misschien gaan jullie wel met zijn allen aan land om een lokale taverne te bezoeken.

's Nachts slaap je heerlijk in je tweepersoonshut, totdat het daglicht en de geluiden je wekken. Ja, je kunt douchen, maar wat is nu lekkerder dan gewoon overboord te springen voor je ochtendbad? Welke dag is het ook alweer? Gingen jullie niet die opgraving bezoeken? Het leven gaat zijn gangetje en je verliest langzaam je gevoel van tijd. Weinig zo ontspannend als een weekje zeilen langs de Turkse of Griekse kust.

VillaVibes organiseert ontmoetingen en vakanties voor hoger opgeleide singles uit verschillende leeftijdsgroepen. Daar zitten een paar hele leuke zeilvakanties bij in Kroatië op een modern zeiljacht. Qua budget moet je denken aan 1200 tot 1500 Euro. Dat is inclusief verzorging aan boord, het diner eet je 's avonds op eigen kosten aan wal.

Met Amorgos Zeilvakanties  kun je meezeilen in Griekenland, Kroatië en de Caribbean. Je wordt ingedeeld op leeftijd. Voor mensen tot 35 zijn er speciale sailweeks in Griekenland. Amorgos vaart met moderne boten waar je kunt kiezen voor indeling door de organisaties, een gegarandeerde plek (met een toeslag) of een hut voor alleengebruik (dat kost ongeveer 375 Euro extra). Qua budget moet je denken aan 1100 Euro voor deze Sailweek, inclusief vlucht, ontbijt, lunch en frisdrankjes. 's Avonds meer je ergens aan en eet je aan wal. Overigens kun je ook meezeilen op boten met mensen tot 45 jaar. De prijs daarvoor begint rond de € 650,- voor een week.

 


SinglePlus Nieuwsbrief

Vul a.u.b. je voornaam in
Invalid Input
Vul a.u.b. je achternaam in
Kies a.u.b. uw geslacht
Vul a.u.b. je geboortejaar in
Vul a.u.b. je emailadres in
Maak a.u.b. een keuze
Alle rechten voorbehouden © SinglePlus