Waarom je als man beter single kunt blijven

In een blog legt Leon van Bloem uit waarom je als man beter single kunt blijven. Hij geeft 6 redenen:

  1. Je sport meer. Dat is volgens Leon niet alleen door onderzoek aangetoond, maar ook logisch. Single mannen willen er fit uit blijven zien om zo aantrekkelijker te zijn en ze hebben eenvoudig weg maar tijd. 
  2. Een betere gezondheid. Uit onderzoek bleek dat hart- en vaatziekten en overgewicht minder voorkwamen bij mensen die nooit getrouwd waren.
  3. Minder klusjes en schoonmaken. Ook hier is onderzoek naar gedaan: een huwelijk/samenwonen resulteert in zeven uur aan klusjes voor de vrouw en zes uur extra klusjes voor de man.
  4. Meer sociale connecties. Ook hier heeft Leon onderzoek over gevonden: getrouwde mensen blijven minder in contact met vrienden, familie en buren dan singles.
  5. Minder conflicten.  De meeste mensen blijken gelukkiger te zijn in een relatie, maar mensen die conflicten liever vermijden, zijn gelukkiger zijn wanneer ze alleen leven.
  6. Je slaapt beter. Uit onderzoek blijkt dan een kwart van alle stellen wel eens uitwijkt naar een andere kamer of de bank om rustig te kunnen slapen. 

Bron: man-man.nl

 


SinglePlus Nieuwsbrief

Vul a.u.b. je voornaam in
Invalid Input
Vul a.u.b. je achternaam in
Kies a.u.b. uw geslacht
Vul a.u.b. je geboortejaar in
Vul a.u.b. je emailadres in
Maak a.u.b. een keuze
Alle rechten voorbehouden © SinglePlus