Over ons

SinglePlus is de VakantieWijzer voor singles en éénoudergezinnen. Het concept van deze VakantieWijzer is ontwikkeld op basis van onderzoek onder singles en alleenstaande ouders. De website wordt onderhouden door TourWise B.V., een gespecialiseerd bureau gevestigd in Breda.

 Het belangrijkste doel van de VakantieWijzers is om het de bezoekers zo gemakkelijk mogelijk om hun ideale vakantie te vinden. Via de VakantieWijzers kunnen reizen worden geselecteerd met behulp van doelgroepgerichte keuzecriteria. Senioren vinden bijvoorbeeld de reisintensiteit en het comfortniveau van belang, singles letten sterk op de leeftijdsgroep en het % alleenreizenden en families zijn geïnteresseerd in strand en speelfaciliteiten. TourWise past iedere VakantieWijzer aan op de wensen en eisen van de doelgroep. De reizen die in de VakantieWijzers zijn opgenomen, worden verzorgd door kwalitatief uitstekende reisorganisaties.

TourWise waarborgt de privacy van de gebruikers van deze website en gaat op een verantwoorde wijze om met hun gegevens. Op het gebruik van de website zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing, die u kunt downloaden door op onderstaande knop te klikken.

TourWise maakt ook VakantieWijzers voor organisaties die hun klanten, leden of bezoekers willen helpen hun ideale reis te vinden via een eigen website of door een VakantieWijzer aan hun website te koppelen.

 

Andere initiatieven van TourWise zijn:

www.gezinsvakantiewijzer.nl: reizen voor gezinnen en kindvriendelijke vakantiewoningen

www.55plusvakantiewijzer.nl: reizen voor actieve 55plussers

www.violets.nl: reizen voor senioren

www.voordeelvakantiewijzer.nl: reizen tot 250 Euro per persoon

www.zorgvakantiewijzer.nl: reizen voor ouderen die tijdens hun vakantie een ruggensteuntje kunnen gebruiken

 

Bent u een organisatie of bedrijf en wilt u een doelgroepgericht reisaanbod aan uw website koppelen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via (076) 51 52 501 of mailen via Dit emailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft javascript nodig om het te kunnen bekijken .

 

Linkpartners:

Vakantie-kinderen Overzicht

Enquete

Ga je liever op reis met 100% singles of in een gemengde groep?
 

SinglePlus Nieuwsbrief


Vul a.u.b. je geslacht in
Voornaam (*)

Vul a.u.b. je voornaam in
Tussenvoegsel

Invalid Input
Achternaam (*)

Vul a.u.b. je achternaam in
Geboortejaar (*)

Vul a.u.b. je geboortejaar in
Email (*)

Vul a.u.b. je emailadres in

A.u.b. aanvinken om aan te melden