Eenouderreizen

Met je kind(eren) op stap? Zelf leuke dingen ervaren en nieuwe mensen ontmoeten, terwijl de kinderen zich prima amuseren met hun leeftijdsgenoten?

Sommige alleenreizende ouders gaan het liefst op stap met andere singles met kids. Zij kiezen een eenoudervakantie. Helaas is het aanbod van reizen voor uitsluitend eenoudergezinnen nog vrij klein. Wat we op het internet konden vinden, hebben we op een rijtje gezet.

Anderen vinden een reis met uitsluitend singles niet prettig of nodig en kiezen liever voor een gemengde groep..Onder de categorie “gemengd” vind je vooral familiereizen: avontuurlijke groepsreizen waarbij de kans groot is dat je meer ouders alleen aantreft. Natuurlijk kun je daarnaast selecteren op bijvoorbeeld bestemming, prijs en groepsgrootte.

Eenouderreis zoeken

Alle informatie is digitaal aangeleverd door de reisorganisaties. Wij kunnen eventuele fouten meestal niet verhelpen, maar vinden het wel fijn als je ze aan ons doorgeeft.

Meer weten over de reisorganisaties die de reizen aanbieden? Op de pagina “Reisorganisaties” lees je meer over de filosofie en kwaliteit van de reisorganisaties. Daar vind je ook links naar aanbieders die hun reizen niet digitaal aanbieden en daarom niet in deze reiswijzer zijn meegenomen.

Als je via de zoekmodule een keuze maakt, ga je rechtstreeks naar de website van de betreffende aanbieder.

Enquete

Ga je liever op reis met 100% Eenouders of in een gemengde groep?
 

SinglePlus Nieuwsbrief


Vul a.u.b. je geslacht in
Voornaam (*)

Vul a.u.b. je voornaam in
Tussenvoegsel

Invalid Input
Achternaam (*)

Vul a.u.b. je achternaam in
Geboortejaar (*)

Vul a.u.b. je geboortejaar in
Email (*)

Vul a.u.b. je emailadres in

A.u.b. aanvinken om aan te melden


fast secured loans . more information . regrow hair protocol . tree removal . https://cbdhempoil328.wordpress.com . app development brisbane