Reisorganisaties beoordelingen

Reisorganisaties met singlevakanties in deze VakantieWijzer

De beoordeling van de reisorganisaties voor singlereizen en eenoudervakanties is gebaseerd op meningen van singles en alleenstaande ouders in forums en op reviewsites. 

Aktivatours

Aktivatours

Aktiva Tours

Aktivatours.nl is de grootste specialist in fiets- en wandelreizen van Nederland. De reizen van Aktiva Tours worden samengesteld door een hecht team van medewerkers met een jarenlange ervaring op het gebied van organiseren, van actieve reizen. Bij Aktivatours heeft groepsreizen, singlereizen en familiereizen. Hoewel soms inspanning gevraagd wordt, kan iedereen met een normale gezondheid en conditie de fiets- en wandelreizen meemaken.

Kwaliteitsoordeel: onbepaald (er zijn onvoldoende beoordelingen)

Amorgos Zeilvakanties

Amorgos Zeilvakanties

Amorgos.nl is specialist in zeilvakanties. Zij organiseren zeilvakanties op basis van individuele aanmelding, voor gezinnen en voor groepen. Dat doet Amorgos.nl met Nederlandse schippers, flottieljeleiders en zeilinstructeurs die zij zelf opleiden op het IJsselmeer of in Griekenland. Amorgos.nl profileert zich met veel extra service - zoals de mogelijkheid om tochten voor te bereiden met ervaren zeilers in Nederland, informatie bijeenkomsten, voorbereidingsdagen, extra flottieljeleiders, etc – en legt de nadruk op “plezier in zeilen”. Iedere vakantie of cursus van Amorgos.nl staat in het teken van genieten van zon, zee en zeilen. De bestemmingen in het buitenland zijn Griekenland, Turkije, Kroatië, Italië en de Caribbean. Amorgos.nl biedt ook zeilcursussen en Sun & Fun Zeilvakanties voor singles, maar meezeilen is ook leuk voor alleengaande ouders met oudere kinderen.

Kwaliteitsoordeel: onbepaald (er zijn onvoldoende beoordelingen)

Baobab

Baobab

Baobab organiseert actieve rondreizen naar 69 bestemmingen in Azië, Afrika, Oceanië, Noord-Amerika, Midden-Amerika, Zuid-Amerika, Europa en het Midden-Oosten. De rondreizen variëren in zwaarte en comfort, maar bij iedere Baobab reis gaat het om het "echt meemaken" van landschap en natuur, cultuur en bevolking Een Baobab reiziger is actief, avontuurlijk en nieuwsgierig ingesteld. Baobab hanteert kleine groepen en zorgt voor veel individuele vrijheid. Baobab heeft meer dan 35 jaar ervaring.

Kwaliteitsoordeel: Zeer goed

Club Med

Club Med

Als single op vakantie en genieten van een luxe all inclusive reis? Club Med heeft meestal speciale aanbiedingen voor singles. Maar ook voor eenoudergezinnen is Club Med ideaal! Voor de kinderen zijn de mogelijkheden bijna eindeloos, er zijn kinderclubs en door het clubconcept (vrijblijvende groepsactiviteiten en gezamenlijk tafelen) heb je zelf ook altijd aanspraak.

Kwaliteitsoordeel: Uitstekend

CycleTours

CycleTours

Cycletours is al ruim 25 jaar de specialist op het gebied van fietsvakanties. Cycletours organiseert reizen naar bestemmingen binnen én buiten Europa. Bij de groepsvakanties ligt de nadruk op faciliteiten van hoog niveau en op maat gesneden verzorging, zoals bagagevervoer, technische assistentie, koks en kinderbegeleiding.

Kwaliteitsoordeel: onbepaald (er zijn onvoldoende beoordelingen)

Dimension Reizen

Dimension Reizen

Dimension Reizen

Dimension Travel & Diving is specialist in het samenstellen van reizen naar de betere duikbestemmingen zoals de Malediven en de Filippijnen. Kwaliteit, service, comfort en luxe staan centraal. Dimension organiseert duiksafari’s waarbij singles een hut alleen kunnen boeken of er eentje kunnen delen.

Kwaliteitsoordeel: onbepaald (er zijn onvoldoende beoordelingen)

Djoser

Djoser

Djoser organiseert rondreizen met een actief en avontuurlijk karakter. De reizen zijn geschikt voor iedereen die houdt van een actieve manier van reizen en die graag wat meer ziet van de cultuur en natuur dan alleen de gebaande paden. Djoser combineert de voordelen van een groepsreis (vervoer, accommodatie, reisbegeleiding en de belangrijkste excursies zijn goed geregeld) maar daarnaast heeft men veel individuele vrijheid. Djoser-reizigers zijn nieuwsgierig naar het dagelijks leven in andere culturen, genieten van eeuwenoude kunstschatten en willen zich laten overrompelen door de schoonheid van ongerepte natuur.

Kwaliteitsoordeel: Goed

Effeweg.nl

Effeweg.nl

Adverteren bij Daisycon

Effeweg.nl biedt voordelige busreizen aan binnen Europa: stedentrips, excursiereizen, kerstreizen en muziekreizen. Door zelf de hotels in te kopen, door niet via reisbureaus te werken en door de inzet van eigen touringcars kan effeweg.nl deze reizen tegen zeer concurrerende prijzen aanbieden. De chauffeur is tevens reisleider.

Kwaliteitsoordeel: Ruim voldoende

Familieavontuur

Familieavontuur

Familieavontuur zijn avontuurlijke groepsreizen voor ouders met kinderen. Het is een merk van Sawadee.

Kwaliteitsoordeel: Uitstekend

FOX Vakanties

FOX Vakanties

FOX organiseert comfortabele rondreizen met een avontuurlijk karakter. FOX klanten reizen met 'harde koffers' en verblijven in comfortabele drie- en viersterrenhotels. De rondreizen zijn samengesteld op basis van cultuur en avontuur. Waar mogelijk bevatten ze bovendien enkele dagen verblijf aan het strand of zwembad, zodat de reizigers kunnen bijkomen van de indrukken die ze tijdens de FOX rondreis hebben opgedaan. Voor singlereizen hanteert Fox het label “Single maar niet alleen”.

Kwaliteitsoordeel: Ruim voldoende

Koning Aap

Koning Aap

Koning Aap biedt groepsreizen en individuele reizen voor levensgenieters. Verre reizen naar Afrika, Azië, Oost-Europa, Midden-Oosten, en Latijns-Amerika.

Kwaliteitsoordeel: Wisselend

Kras

Kras

Kras vakanties biedt scherpgeprijsde reizen aan voor zowel zomer- als wintervakantie's. Kras Singlereizen is er voor singles vanaf 45 jaar. Bij Kras boek je zowel goedkope zon- en strandvakanties naar het Middellandse Zeegebied als rondreizen naar verre bestemmingen. De chauffeur is vaak ook de reisleider.

Kwaliteitsoordeel: Ruim voldoende

No Sun

No Sun

De missie van noSun reizen is er opgericht om meer mensen kennis te laten maken met het veelzijdige en avontuurlijke Europa. noSun organiseert actieve reizen naar landen die niet direct bekend staan als de populaire, zonnige, drukke, vakantiebestemmingen. Hierbij kun je denken aan landen als Noorwegen, Zweden, Ierland, Schotland, Tsjechië, Wales, etc.

Kwaliteitsoordeel: onbepaald (er zijn onvoldoende beoordelingen)

Pelikaan Reizen

Pelikaan Reizen

Pelikaan Excursiereizen organiseert zelf excursie- en rondreizen naar bestemmingen door heel Europa, alle uitgevoerd met luxe eigen touringcars eventueel in combinatie met het vliegtuig. Deze reizen zijn volledig verzorgd en hebben een uitgebreid excursiepakket. De doelgroep is 50+. De chauffeur is tevens reisleider.

Kwaliteitsoordeel: onbepaald (er zijn onvoldoende beoordelingen)

Pharos Reizen

Pharos Reizen

Pharos Reizen is de reisorganisatie voor autovakanties van de ANWB. Pharos presenteert 9 soorten vakanties: op de camping, vakantieparken, all inclusive, hotelvakanties, rondreizen, ontdekvakanties, stedentrips, fiets- en wandelvakanties, wintersport (seizoengebonden) en aanbiedingen. Vooral de skikidsvakanties zijn heel geliefd bij eenoudergezinnen. ANWB-leden hebben een streepje voor. Ga je boeken? Houd je ANWB-pasje dan bij de hand. Het levert u onder meer de volgende voordelen op:
- korting op Pharos reserveringskosten (€ 10,- in plaats van € 20,-)
- 10% korting op de kortlopende reisverzekering
- exclusieve reisarrangementen
- gratis ledenwijzers en routekaarten

Kwaliteitsoordeel: Voldoende

Reislust

Reislust

Reislust.nl is een nieuwe reisorganisatie die zich richt op een wat oudere doelgroep. De manier van reizen is comfortabel, met goede accommodaties en ook tijdens het reizen wordt rekening gehouden met de doelgroep. Zo zijn lange busreizen, tenzij echt niet te vermijden, niet aan de orde. De reizen hebben zonder uitzondering een Nederlandse reisleiding en tot slot wordt de groepsgrootte klein en intiem gehouden. Reislust heeft naast gemengde groepsreizen ook singlesreizen.

Kwaliteitsoordeel: onbepaald (er zijn onvoldoende beoordelingen)

Sawadee

Sawadee

Adverteren bij Daisycon

Al ongeveer 25 jaar specialiseert Sawadee zich in actieve en avontuurlijke groepsreizen. Het reisprogramma bestaat uit ruim 65 bijzondere reizen naar bestemmingen in het Midden-Oosten, Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Reizen met Sawadee betekent reizen met veel individuele vrijheid in kleine groepen met deskundige reisbegeleiding langs bijzondere en uitgebalanceerde routes.

Hierbij wordt verder gegaan dan alleen de bekende hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden zijn vaak het meest interessant. Er wordt gereisd met respect voor natuur, milieu en de lokale bevolking met haar gebruiken.

Kwaliteitsoordeel: Uitstekend

SeniorVakantiePlan

SeniorVakantiePlan

SeniorVakantiePlan is specialist op het gebied van seniorenreizen. De organisatie verzorgt reizen in en om Nederland, maar ook naar wisselende verre bestemmingen.Alle reizen zijn bijzonder goed verzorgd, maar zeker de kerst- en nieuwjaarsreizen zijn een speciale vermelding waard. Altijd zijn culturele activiteiten inbegrepen, zoals muziek of een verhalenverteller in het hotel. De gemiddelde leeftijd van de deelnemers ligt rond de 75 jaar. Om deze reden is de reisleiding verpleegkundig bevoegd, zodat zij weten wat te doen als iemand gezondheidsproblemen krijgt. Er gaan relatief veel alleenreizenden mee. SeniorVakantiePlan is een uitstekende touroperator, die service en gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan.

Kwaliteitsoordeel: Uitstekend

Shoestring

Shoestring

Shoestring biedt relatief voordelige groepsreizen naar 70 bestemmingen en meer dan 175 reizen voor singles. Shoestring.gaat uit van het vijheid-blijheid principe. Zij laten de reizigers zoveel mogelijk de vrijheid om te gaan en staan waar ze willen op onze reizen maar zorgen er voor dat de reis gladjes verloopt. Het aanbod varieert van kampeerreizen in Afrika tot trekkings in Nepal en van boottochten op de Sunda eilanden tot een relaxte rondreis in Costa Rica. Shoestring biedt de mogelijkheid om virtueel met elkaar in contact te komen voordat de reis is vertrokken.

Kwaliteitsoordeel: Goed

Singlevakanties.nl

Singlevakanties.nl

Adverteren bij Daisycon

Singlevakanties.nl is een reisorganisatie die het reisaanbod van een groot aantal touroperators voor singles bij elkaar, waaronder een zeer uitgebreid aanbod zonvakanties, wintersport, cultuurvakanties, sportieve reizen, verre reizen, luxe reizen, duikreizen en nog veel meer. Het is een nieuwe organisatie. Omdat de reizen van verschillende aanbieders zijn, kunnen wij geen kwaliteitsoordeel geven.

Kwaliteitsoordeel: onbepaald (er zijn onvoldoende beoordelingen)

SNP

SNP

Wil je de natuur en cultuur van een land in je eigen tempo ontdekken? Niet enkel vanachter het raampje van een touringcar of op loodzware wandeltochten? Dan is SNP een goede reisorganisator voor jou. Veel zien en beleven, actief maar niet teveel en vooral veel vrijheid.

Kwaliteitsoordeel: Wisselend

Summum

Summum
Reizen met Summum betekent op een comfortabele manier genieten van het mooiste dat een land te bieden heeft aan natuurschoon en cultuurgoed. Alles zien, zonder dat men zich zorgen hoeft te maken over de organisatie. Summum biedt reizen naar alle delen van de wereld: Azie, Afrika, Latijns-Amerika, Midden-Oosten en Oceanie. Waar ze ook naartoe gaan, ze staan voor wat ze zeggen: Je ziet meer met Summum Reizen.

Tijdens een Summum reis zie je veel van een land, heb je een onvergetelijke reis én je slaapt in goede hotels en rijdt in aircobussen. Alleen op plaatsen waar het niet anders kan, overnachten ze wel eens iets primitiever. Summum werkt met ervaren en enthousiaste reisbegeleiders.

Kwaliteitsoordeel: Goed

Overige reisorganisaties

De reizen van deze organisaties zijn niet opgenomen in deze VakantieWijzer omdat zij niet digitaal beschikbaar zijn.

Active Sun

Active Sun

De naam Active Sun zegt het al; actief genieten onder de warmte van de heldere zon. Je leert het zonnige Zuiden op een avontuurlijke manier kennen, want dat Zuid-Europa meer te bieden heeft dan zon-, zee- en strandvakanties zul je tijdens onze reizen beleven! De programma's staan vol met gevarieerde activiteiten en zijn zo samengesteld dat iedereen er aan kan deelnemen. In kleine groepen van maximaal acht personen geniet je dan ook van de prachtige natuur, ontdek je de rijke cultuur en beleef je de culinaire hoogtepunten die het Zuiden rijk is. Active Sun organiseert single reizen naar Italië, Frankrijk en Oostenrijk.

Kwaliteitsoordeel: onbepaald (er zijn onvoldoende beoordelingen)

Adam Voyages

Adam Voyages

Zeilen in Turkije met Adam Voyages

Zeilen in Turkije met Adam Voyages op bemande houten zeiljachten. Zeilervaring is dus niet vereist.
De bemanning zorgt voor de inkopen, het koken, de afwas, ze houden het schip en de hutten schoon. Met het zeilen mag je helpen, maar niets moet alles mag, het is immers vakantie. Zon, zee, zeilen, zwemmen, lekker eten, oriënt, ontdekkingen, goed gezelschap, veel singles... kortom de ultieme vakantie op een zeilend hotel! De vluchten zijn geregeld, dus de vakantie begint op Schiphol.

Kwaliteitsoordeel: onbepaald (er zijn onvoldoende beoordelingen)

Breakloose

Breakloose

Breakloose is een reisorganisatie die zich gespecialiseerd heeft in actieve zomervakanties voor jong en oud. Als je maar iets met golfsurfen, surfen, relaxen, levensgenieten en een gezellig feestje te maken hebt, dan zit je bij Breakloose goed! Elke bestemming heeft zo zijn eigen kwaliteit. Van actieve sporten tot culturele excursies en uitstapjes naar Bordeaux, San Sebastian en Biarritz. Een lifestyle om van te dromen? Hoezo? Zon, zee, strand, surfen, beachparty's, cerveza's en een relaxte tijd zijn de onontkoombare ingrediënten van elk Breakloose bestemming!

Kwaliteitsoordeel: onbepaald (er zijn onvoldoende beoordelingen)

Camelot tennisreizen

Camelot tennisreizen

Camelot

Camelot Tennisreizen is een reisorganisatie gespecialiseerd in tennisvakanties. Camelot biedt uitstekende tennisreizen naar prachtbestemmingen, georganiseerd door specialisten met aandacht voor de persoonlijke wensen van de klant en altijd op zoek naar nèt dat beetje extra. Camelot Tennisreizen biedt tennisvakanties aan, inclusief tennisles en/of toernooi, naar sfeervolle locaties in binnen- en buitenland. De doelgroep van de tennisvakanties bestaat uit volwassenen van 20 jaar en ouder, van beginners tot 4-spelers. Er zijn geen specifieke singlesreizen.

Kwaliteitsoordeel: onbepaald (er zijn onvoldoende beoordelingen)

Crusj

Crusj

Crusj is een jonge online reisorganisatie voor luxe strandvakanties. Crusj richt zich op het organiseren van reizen voor singles in de leeftijdscategorie van 25 tot 40 en van 35 tot 55 jaar.

Kwaliteitsoordeel: onbepaald (er zijn onvoldoende beoordelingen)

One2getherTravel

One2getherTravel

One2gether travel dé specialist voor zorgeloze vakanties voor singles, éénoudergezinnen en alleenstaanden 60+. One2getherTravel biedt een zeer gevarieerd reisprogramma voor singles vanaf 22 jaar; zonvakanties, cultuurreizen, rondreizen, vakanties met activiteiten en excursies, cruises en wintersport. Voor de alleengaande 60-Plusser is er een speciaal programma en voor de 1-oudergezinnen onbezorgde all-inclusive vakanties. De individuele vakantiebehoefte is ons uitgangspunt, want 'alles kan maar niets hoeft' bij One2gether travel.

Kwaliteitsoordeel: onbepaald (er zijn onvoldoende beoordelingen)

Robinson Club

Robinson Club
ROBINSON is biedt vakanties voor de bewuste levensgenieter. De vakanties zijn perfect georganiseerd, alles kan maar niets hoeft! Kwaliteit, een gezonde levenstijl en communicatie zijn een belangrijk onderdeel van de vakantie.Sommige clubdorpen zijn gespecialiseerd in single- en eenoudervakanties.

De clubs van ROBINSON zijn gevestigd op royaal opgezette clubterreinen met voldoende ruimte. De kamers zijn sfeervol en comfortabel ingericht. Op het terrein liggen mooi aangelegde zwembaden met voldoende schaduwrijke ligplaatsen en voor de rustzoeker zijn er ontspannende WellFit(r) oases. Elke Club heeft diverse moderne sportfaciliteiten en volop leuke activiteiten voor kinderen en tieners. Ook 's avonds is er veel te doen in de club.

Kwaliteitsoordeel: Uitstekend

Sportura

Sportura

Sportura richt zich op studenten en young professionals die een wintersportvakantie graag combineren met een leuk feest en een pintje voor een niet te hoge prijs. Om deze reden is ook La Grotte du Yeti in het leven geroepen. Deze horeca keten in de Franse Alpen zorgt voor een Anglo-saksich feest als tegenhanger voor de typische, dure Latijnse discotheken. Voordeel is dat je heel goedkoop uit bent in de 'Yeti'. Je gaat individueel (met vrienden) op reis, maar hebt daar alle kans andere singles te ontmoeten. Het is een absolute low budget organisatie, dus verwacht niet te veel!

Kwaliteitsoordeel: Matig

SinglePlus Nieuwsbrief


Vul a.u.b. je geslacht in
Voornaam (*)

Vul a.u.b. je voornaam in
Tussenvoegsel

Invalid Input
Achternaam (*)

Vul a.u.b. je achternaam in
Geboortejaar (*)

Vul a.u.b. je geboortejaar in
Email (*)

Vul a.u.b. je emailadres in

A.u.b. aanvinken om aan te melden